S.T.A.L.K.E.R.
Вторник, 14.05.2024, 07:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта

Разделы новостей
Группа Асфальт [0]
Все о группе Асфальт

Главная » 2008 » Декабрь » 27 » Новорічна зустріч "Динамо" із дітьми Чорнобиля!
Новорічна зустріч "Динамо" із дітьми Чорнобиля!
18:47
Напередодні новорічних свят у конференц-залі стадіону «Динамо» відбулася традиційна зустріч динамівців команди із потерпілими від наслідків трагедії на Чорнобильській АЕС дітьми та їхніми батьками. Нагадаємо, що ФК «Динамо» (Київ) чотирнадцятий рік поспіль надає допомогу благодійним організаціям «Родина» і «Квіти Полину».
Цього разу футбольний клуб представляли його президент Ігор Суркіс, генеральний директор Резо Чохонелідзе, один із топ-менеджерів клубу Матвій Заміховський, тренер молодіжної команди «Динамо» Володимир Мунтян та асистент головного тренера Валерій Зуєв.
Першим із вітальним словом і привітаннями з прийдешніми святами до дітей та їхніх батьків звернувся Ігор Михайлович.
- Шановні діти, ми продовжуємо славну традицію зустрічатися двічі на рік: у день трагічних роковин Чорнобильської катастрофи і напередодні Нового року. Але сьогодні ми будемо говорити лише про добре, нехай у нас у країні і траур. Але ми не мали права скасувати нашу зустріч. Сьогодні ми привітаємо вас із святами і вручимо подарунки, а урочиста частина – відвідування Київського лялькового театру – відбудеться у понеділок.
Перш за все, я хотів би побажати вам і вашим сім'ям здоров'я, щастя, успіху і благополуччя. Вболівайте за улюблену команду «Динамо» (Київ), а ми відчуватимемо вашу підтримку. На жаль, сьогодні не змогли прийти вас привітати футболісти і головний тренер, оскільки в них зараз відпустка. Після наших зустрічей я завжди заряджаюся енергією на цілий рік, оскільки бачу ваші радісні обличчя. А існуючі проблеми ми, наскільки це в наших силах, готові допомогти вам вирішити. Я завжди говорив, і говоритиму: у скрутну хвилину звертайтеся до нашого футбольного клубу за допомогою, і тут ви завжди її отримаєте. Звичайно, хотілося б, щоб проблем було якомога менше, але знайте, що ви завжди можете на нас розраховувати.
Володимир Мунтян, тренер молодіжної команди «Динамо»:
- Дорогі діти, шановні батьки! Для мене це, безперечно, дуже важлива подія. Вже не перший рік я беру участь у цій акції. Знайте, ми про вас ніколи не забуваємо, і футбольний клуб прагне вам допомогти, як може. Я теж у дитинстві серйозно хворів і був вимушений провести три місяці в санаторії у Пущі-Водиці. Мені забороняли займатися спортом, і я вже був готовий поставити на собі, як на футболісті, хрест. Але, як бачите, доля розпорядилася зовсім по-іншому, і я зміг досягти певних вершин, про які навіть не міг мріяти. Отже із власного досвіду знаю, як би доля не складалася, ніколи не сумуйте і майте терпіння. Успіхів вам!
Після слів представників «Динамо» до керівництва клубу звернулися керівники громадських організацій «Квіти Полину» і «Родина».
Оксана Євтушенко, керівник громадської організації «Квіти Полину»:
- В першу чергу, я хочу виказати щиру подяку футбольному клубу «Динамо», який уже 14 років піклується про наших дітей і двічі на рік проводить цю акцію. Від вас усі йдуть з радісними обличчями і чудовими подарунками, тому діти завжди чекають на кожну зустріч. Окреме спасибі Ігорю Михайловичу, до якого ми звернулися як до надійного друга, за сприяння у вирішенні питання оренди нашого приміщення. Хочу привітати футбольний клуб із прийдешніми Новим роком і Різдвом. Здоров'я всім, щастя, більше посміхайтеся один одному, і нехай на душі у всіх буде тепло!
Наталія Лукіна, керівник громадської організації «Родина»:
- Хочу привітати із Новим роком усіх наших кумирів і зірок «Динамо». Успіхів вам і подальших футбольних перемог. Нехай ваші і наші надії завжди виправдовуються.
Після закінчення офіційної частини заходу, динамівці вручили дітям та їхнім батькам подарунки, від яких усі залишилися в захваті.
Просмотров: 747 | Добавил: stalker-fan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта
STALKER

http://glammetal.ru/
S.T.A.L.K.E.R. FanSite
stalker hacks


Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz